American flagEnglish Spanish FlagEspañol Turkish FlagTürkçe German FlagDeutsch Italian FlagItaliano Indiaहिंदी French Flag Français Romanian FlagRomână Portugual FlagPortuguese
 
CSA banner Romanian
 
CSA Meditation Hall

Despre CSA  

Centrul pentru Conştiinţa Spirituală

Roy Eugene Davis, Director

Toate tradiţiile autentice de Iluminare Spirituală sunt onorate şi natura înnăscută - divină a fiecărei persoane este recunoscută. Noi afirmăm că este posibil pentru oricine, prin efortul corect personal şi prin Graţia lui Dumnezeu, de a avea o relaţie conştientă cu Infinitul si de a îndeplini toate scopurile vieţii in armonie cu legile naturii.

CSA este o organizaţie non-profit înregistrată în statul Georgia în anul 1964. Cartierul General Internațional este locat lîngă Lake Rabun Road, în Rabun County în Munţii tociţi ai nord-estului Georgiei, la 90 de mile (145 km) de nordul Atlantei în Statul American Georgia. Infrastructura se află pe o porţiune împădurită de 11-12 Acri, incluzînd Birourile Administrative şi Departamentul de Publicaţie, 6 Case de Oaspeţi, Sala de întîlniri cu o Sală de luat masa în care mîncarea vegetariană este servită de-a lungul  seminarelor organizate, o Capelă a tuturor Credinţelor-Templu al Meditaţiei, două Biblioteci şi un Magazin de vînzare al cărţilor.

Seminarele-Meditaţie sunt oferite de mai multe ori pe an la centrul de Seminare al Cartierului General. Aceste programe sunt vizitate de căutatorii de Adevăr din toate colţurile lumii. În pofida faptului că baza învăţăturii noastre se sprijină pe tradiţia de Kriya-Yoga, oamenii din toate religiile sunt bineveniţi. Aici ei găsesc un mediu înconjurător ajutător în care să se reînnoiască mental si fizic, deasemenea să crească spiritual. Temele cursurilor cuprind tipuri de viaţă holistice, îndrumări în practică şi instruirea meditaţiei. Retragerile meditative şi Cursurile sunt deasemenea oferite în mai multe oraşe ale Americii de Nord şi deasemenea în alte ţări. Programele sunt oferite pe baza donaţiei de bună voie.

Pentru cititorii de limba engleză, există posibilitatea de a se înscrie pentru a primi un pachet de literatură gratuită (free literature packet)  trimis prin Poştă oriunde în Lume, care include o copie-model a revistei Jurnalul Adevarului,o listă cu: Audio-Video CD-uri, cărţi ale  Domnului Davis şi deasemenea o listă a progamului cu datele retragerilor meditative  şi a Seminarelor. Pentru acestea nu trebuie să vă asumaţi nici o obligaţie.

 

Acasă
Meditaţie
KRIYA YOGA
Despre CSA
Biografia domnului
ROY EUGENE  DAVIS
Articole ale domnului Davis
 
Contact
.

Free Literature
Literatură gratuită
(English only)

Truth Journal magazine, a listing of Mr. Davis' books, and schedules of meditation retreats and seminars. (English only)
©2007-2010 Center for Spiritual Awareness
P.O. Box 7
Lakemont, Georgia 30552-0001
Security