American flagEnglish Spanish FlagEspañol Turkish FlagTürkçe German FlagDeutsch Italian FlagItaliano Indiaहिंदी French Flag Français Romanian FlagRomână Portugual FlagPortuguese
 
CSA banner Romanian
 
Roy Eugene Davis

Roy Eugene Davis

Informaţii Biografice

Roy Eugen Davis s-a născut în anul 1931 în Leavittsburg, Ohio, aproximativ 40 de mile (65 km) în sudul Cleaveland-ului, şi a crescut într-o comunitate fermieră. La începutul adolescenţei a frecventat Biblioteca Publică, citind cărţi despre Psihologie, Filozofie si Yoga. La vîrsta de 18 ani a citit Cartea: “Autobiografia unui Yoghin” scrisă de Paramahansa Yogananda şi imediat a simțit o legătură spirituală cu Yogananda şi tradiţia de Kriya-Yoga. În Decembrie 1949 a călătorit la Los Angeles, California, să-şi întîlnească gurul (profesor, învăţător) şi a fost acceptat pentru antrenamentul monahal de Discipol.

Domnul Davis a fost împuternicit (ordinat) de către Paramahansa Yogananda în anul 1951, şi a fost numit in Martie 1952 ca paroh (Ministru) al Centrului “Organizația pentru Realizarea de Sine” în Phöenix, Arizona. La sfîrşitul anului 1953, conștient de dorinţa de a învăţa să trăiască efectiv viaţa lumească, s-a retras din această Organizatie, însă nu din tradiţia de Kriya-Yoga sau de la obligaţia de a servi. După 2 ani petrecuţi in Corpul Medical al Armatei Americane în Fort Riley, Kansas,  a început Misiunea sa ca Învățător independent. De atunci a dat lecţii în mai mult de 100 de oraşe nord-americane precum şi în Japonia, Brazilia, Europa, Westul Africii şi India.

O parte din Cărţile sale sunt publicate  în 10 limbi străine şi în 11 Ţări. Deasemenea, dînsul este publicatorul revistei ”Jurnalul Adevărului” şi scrie lunar scrisori- lecţie pentru membrii organizaţiei CSA în jurul lumii.

Acasă
Meditaţie
KRIYA YOGA
Despre CSA
Biografia domnului
ROY EUGENE  DAVIS
Articole ale domnului Davis
 
Contact
.

Free Literature
Literatură gratuită
(English only)

Truth Journal magazine, a listing of Mr. Davis' books, and schedules of meditation retreats and seminars. (English only)
©2007-2010 Center for Spiritual Awareness
P.O. Box 7
Lakemont, Georgia 30552-0001
Security